Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2018

Είσοδος Χρήστη

Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017 Αμφιθέατρο Maroussi Plaza

Το συνέδριο

Βρισκόμαστε σε ένα τεχνολογικό μεταίχμιο με τη μετάβαση από κατακερματισμένα βιομηχανικά συστήματα εποπτείας και ελέγχου σε μια νέα εποχή, όπου όλα τα επιμέρους συστήματα στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις και τις γραμμές παραγωγής δια-συνδέονται και επικοινωνούν μεταξύ τους, μέσα από μια αποδοτική διαλειτουργικότητα αυτοματοποιημένων στοιχείων. Αυτή η νέα εποχή, της 4ης βιομηχανικής επανάστασης, εδράζεται στον ψηφιακό μετασχηματισμό και δημιουργεί ένα νέο οικοσύστημα το οποίο «μετασχηματίζει» το εργοστάσιο του σήμερα σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας του, από την παραγωγική διαδικασία και τη συντήρηση, στην εφοδιαστική αλυσίδα, τη διαχείριση κύκλου ζωής προϊόντων και την εξοικονόμηση πόρων και ενέργειας.

Οι βιομηχανίες καλούνται να αναπροσαρμόσουν τις διαδικασίες τους προκειμένου να ανταποκριθούν στις ανάγκες της ψηφιακής εποχής και να παραμείνουν ανταγωνιστικές, μέσω της ευελιξίας της παραγωγής, της μείωσης του χρόνου διάθεσης στην αγορά, της βελτίωσης της ποιότητας και της αποδοτικότητας της παραγωγής. Αρωγό σε αυτή την κατεύθυνση αποτελούν οι τεχνολογίες αιχμής: προηγμένα συστήματα αυτοματισμού και ρομποτικής, έξυπνη ενέργεια, 3-D printing, cognitive συστήματα και συστήματα επαυξημένης πραγματικότητας, Big Data και Analytics, Cloud based τεχνολογίες και Internet of Things διαμορφώνουν το «έξυπνο» εργοστάσιο του μέλλοντος.

Στη χώρα μας γίνεται ολοένα και πιο σαφές ότι μόνο μια ολιστική προσέγγιση όσον αφορά τις εν λόγω τεχνολογίες μπορεί να επιφέρει τη βιώσιμη ανταγωνιστικότητα, η οποία είναι και το ζητούμενο. Αφουγκραζόμενοι την ανάγκη των ενδιαφερόμενων μερών της βιομηχανίας για διάχυση γνώσης πάνω στις νέες τεχνολογίες και υπηρεσίες και την ανταλλαγή τεχνογνωσίας, η Boussias Communications και το Plant διοργανώνουν το Smart Factory Conference.

Με παρουσιάσεις διακεκριμένων ξένων και Ελλήνων ομιλητών, experts και practitioners, αλλά και success stories από εκπροσώπους «έξυπνων» εργοστασίων της Ελλάδας και του εξωτερικού, το συνέδριο θα λειτουργήσει ως πλατφόρμα ενημέρωσης για τεχνολογίες αιχμής προς τη μετάβαση σε μία εποχή «έξυπνων» βιομηχανιών, ρίχνοντας φως στις επιμέρους διαστάσεις τους, από την παραγωγική διαδικασία και τη συντήρηση, στην εφοδιαστική αλυσίδα, τη διαχείριση κύκλου ζωής προϊόντων και την ορθολογική και αποδοτική διαχείριση πόρων και ενέργειας.

  • ΧΟΡΗΓΟΣ
MSG
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  • ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team